Studio Pleck Interieurontwerp - interieuradvies - interstyling - interieurarchitectuur

Het basis interieur traject,

Kun je maar niet kiezen tussen een hoekbank of een rechte bank?
Zou een bad passen of ga je toch voor een inloopdouche?

Je weet heel goed wat je mooi vindt, maar het lukt je niet om de ruimte optimaal te benutten. Bij dit pakket gaan we samen aan de slag om je woondroom in beeld te brengen en de ruimte helemaal in te delen naar jouw wensen en behoeften. We brengen je dagelijkse activiteiten in beeld, en wat jij belangrijk vindt in je huis en leven. Pas als je bewust hebt nagedacht over je wensen, besef je wat er moet veranderen om die situatie te creëren. Door de digitale tekeningen in 2D, zie jij duidelijk hoe jouw woondroom werkelijkheid kan worden.

Dit is een topmatch als je…

→ … een goed plan wilt waarmee je aan de slag kan.

→ … optimaal de ruimte wilt benutten maar niet weet hoe.

→ … weet wat je mooi vindt, maar de indeling lastig vindt.

→ … op zoek bent naar een persoonlijk interieur en niet een copy/paste van de laatste trends.

Interieurontwerp - interieurbegeleiding - studio pleck.

Wat houdt elke stap in?

Investering vanaf €495.-
Excl. reiskosten

* Vrijgesteld van BTW i.v.m. Kleine Ondernemers Regeling van de KVK.
Exclusief reiskosten €0,25 p/km.

Elk advies is op maat, ik maak altijd een persoonlijke offerte op.

We starten met een persoonlijke ontmoeting op locatie, om te onderzoeken of er een wederzijdse klik is en wat ik voor jou kan betekenen. We bespreken wat je mooi vind, wat juist niet en welke ruimtes je graag zou willen aanpakken. Vervolgens stel ik een offerte op, gebaseerd op jouw woonwensen.

Na de offertefase gaan we aan de slag! Ik stuur jullie nog een extra vragenlijst die als aanvulling dient op de wensen die ik heb genoteerd bij onze kennismaking. Op basis van onze gesprekken en de aangeleverde input vertaal ik jullie woonstijl naar een moodboard. Het moodboard geeft de sfeer en het gevoel weer dat je in de ruimte(s) zult ervaren. Op basis van de plattegrond gaan we opzoek naar de perfecte indeling voor jullie woning en woonwensen.

Tijdens de ontwerppresentatie, waarvoor ik opnieuw bij jullie zal langskomen, presenteer ik jullie mijn ontwerp. Ik neem je mee door het plan en leg je graag uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en op welke manier het ontwerp het beste tot haar recht zal komen.

Tijdens de ontwerppresentatie, waarvoor ik opnieuw bij jullie zal langskomen, presenteer ik jullie mijn ontwerp. Ik neem je mee door het plan en leg je graag uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en op welke manier het ontwerp het beste tot haar recht zal komen.

Hoe ziet zo'n ontwerp eruit?

Q&A

Het kan zijn dat je totaal geen idee hebt van wat je wilt of hoe je zaken aanpakt voor een nieuw interieur. Als ontwerper help ik en geef ik advies bij het maken van keuzes. Daarnaast heb ik ervaring met het vak en kan ik je handige en praktische tips geven. Ik help je wensen en eisen te vertalen naar jouw woondroom. Het eindresultaat is dan ook een ontwerp dat helemaal bij je past!

Het is belangrijk om je wensen en eisen goed te weten. Vind je een inloopdouche mooi of heb je liever een groot bad? Wil je een groot kookeiland of gaat je hart toch uit naar een hoekkeuken? Je kunt zelf al kijken welke sfeer jou aanspreekt. Sla foto’s op die je tegenkomt op Instagram of Pinterest, zo krijg je duidelijk inzichtelijk wat jouw ideale sfeer is. Hou je bijvoorbeeld meer van scandinavisch, industrieel, wabi-sabi of modern? Geen zorgen als je dit niet precies weet! Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we er achter en gaan we dit samen in beeld brengen.

Ik help je bij het ontdekken van jouw woonstijl, waardoor je gelijk de goede keuzes maakt voor jouw woondroom. Keuzes maken aan de hand van een goed ontwerpplan kan veel geld en tijd schelen. Je hoeft niet meer uren door de woonwinkels te dwalen op zoek naar die ene kast, om dan weer naar huis te gaan om na te meten of het echt wel past. Je weet wat je wilt, bent beter voorbereid, en kunt bewuster op zoek. Zo voorkom je miskopen. Je interieur is getekend – in 2D of 3D – zodat je vooraf  al een goed beeld hebt van hoe jouw thuis eruit zal gaan zien.

Een interieurontwerper denkt in het totaalplaatje en zorgt ervoor dat je interieur één geheel wordt. Als interieurontwerper ben ik gespecialiseerd in mijn vak, heb ik  oog voor detail, kleur en het creëren van jouw woondroom. Een goede ontwerper is iemand die zich voortdurend inleeft in de gebruikers van een gebouw.  Het werk gaat veel verder dan het stylen van een ruimte. Je wordt geïnspireerd en ik help je met het maken van keuzes waar je zelf niet op zou komen, die als het ware buiten je comfortzone liggen, maar uiteindelijk precies zorgen voor jouw droominterieur, een plek om thuis te zijn.

Het liefst zo vroeg mogelijk! Wanneer je net een (nieuwbouw)huis hebt gekocht is het handig om in een vroeg stadium al een interieurontwerper in te schakelen. Zo kan je aan de hand van een goed plan aan de slag, en voordat je begint met alle wand- en vloerafwerkingen nog technische aanpassingen (laten) doen.

Ook als je niet te veel wilt verbouwen maar wel graag één geheel van je interieur wilt maken, is het handig om een interieurontwerper in te schakelen voordat je nieuwe meubels gaat kopen. Zo voorkom je miskopen en weet je precies wat de juiste afmetingen zijn voor je nieuwe bank, eettafel of bed.

Zeker niet! Waarschijnlijk heb je meubels of accessoires met een emotionele waarde. Door deze waardevolle meubels te combineren met nieuwe items krijgt je interieur een eigen uitstraling en komt alles nog beter tot z’n recht! De combinatie van nieuwe spullen en meubelstukken met speciale waarde voor jou brengt juist extra persoonlijkheid in je interieur.

Bij het pakket ‘interieurontwerp 3D’ krijg je een aankoopadvies waardoor je weet welke meubels er goed combineren met je eigen waardevolle meubels en accessoires. Zo weet je waar je aan toe bent en wat goede combinaties zijn. Nu weet je precies waarnaar je op zoek bent en naar welke winkels je kunt gaan!  

Je weet al wat je mooi vindt, dat is fijn! Ook als je dat niet weet is dit pakket geschikt, we gaan namelijk samen kijken naar wat jou aanspreekt en maken je wensen concreet! Als een indeling bepalen je niet helemaal lukt, als je het lastig vindt te bepalen of een rechte bank of hoekbank beter past, dan is het pakket ’basis’ pakket  geschikt voor jou! We starten met een persoonlijke ontmoeting, en we kijken samen naar wat je behoefte is en maken je woonwensen concreet. De ontwerpfase start met een moodboard dat bij je wensen aansluit en brengt jouw woonstijl in beeld. Hierbij maak ik verschillende digitale 2D ontwerp indelingen. Ik laat je zien hoe je de ruimte op verschillende manieren kan inrichten. Bijvoorbeeld wat is de beste keukenopstelling: past een kookeiland of is een hoekkeuken de beste oplossing? Hoe groot kan de eettafel zijn en wat is de verhouding van een (maatwerk)kast ten opzichte van de zithoek. Hieruit komen verrassende opties naar voren. Deze ontwerpen geven een je duidelijk beeld van de verhoudingen in de ruimte.

Jazeker! Studio Pleck heeft een voorliefde voor maatwerk meubilair. Één van de voordelen van een maatwerk meubel is dat het altijd perfect aansluit bij jouw wensen. Helemaal ontworpen voor jouw woning, geen beperking in materialen of afmetingen en helemaal naar jouw leefbehoefte, woonstijl en wens! Mijn vaste interieurbouwer heeft alle kennis om het helemaal uit te voeren zoals het is ontworpen. Ken je zelf een interieurbouwer? Dit is geen probleem!

Wat super leuk dat je een huis hebt gekocht! In het pakket ‘compleet’ gaan we tot in de details in op de vormgeving van jouw droomhuis.  Waar moet je dan aan denken? We starten met het concreet maken van jouw woonstijl, wat vind jij eigenlijk precies mooi; dit doen we in een persoonlijk gesprek.

Door verschillende 2D ontwerpen te maken krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is in jouw ruimte en kom je tot nieuwe inzichten. We bespreken het moodboard en de ontwerpen en nadat we de juiste indeling voor jouw interieur hebben bepaald gaan we verder in 3D. Hierbij zie je wat de kleuren en materialen met de ruimte doen, en welke meubels er perfect passen bij jouw woondroom. In deze fase maken we ook een lichtplan. De verlichting in een ruimte kan het ontwerp maken of breken. Door middel van een lichtplan maak je inzichtelijk waar precies de juiste verlichting zou moeten komen. Dit lichtplan kan je doorgeven aan de elektricien zodat hij precies weet waar een aansluitpunt moet komen. Voor de presentatie kom ik bij je langs, en leg je aan de hand van het ontwerp uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en op welke manier het ontwerp het beste tot haar recht zal komen. Het ontwerp ondersteun ik met echte kleur- en materiaalstalen zodat je een fijn gevoel krijgt van de sfeer.

Naast het 3D ontwerp krijg je een aankoopadvies van de gekozen meubels en accessoires. Zo heb je overzichtelijk welke producten gebruikt zijn in het ontwerp. Ook krijg je een overzicht met de toegepaste materialen voor de vloer, wanden, deuren en ramen, en weet je precies wat ik in het ontwerp heb gebruikt.
Mijn advies is altijd om de gekozen meubels nog even te gaan testen in de winkel, je wilt natuurlijk wel een bank die mooi is én lekker zit!

Staat je vraag er niet tussen? Je kan me altijd mailen via info@studio-pleck.nl, ik kijk uit naar je bericht!

Samen jouw woondroom creëren?

Enthousiast geworden om samen te werken, heb je een vraag over een dienst of wil je iets anders delen?
Neem contact op via onderstaand formulier, ik beantwoord je zo snel mogelijk.