studio

Een warm interieur creëren waar jij je thuis voelt, je fijn tijd kan doorbrengen met de mensen die je dierbaar zijn.
Écht een plek waar jij je thuis voelt.

Is dit pakket iets voor mij?

Je verlangt al een tijdje naar jouw droom interieur waar je samen met je gezin of vrienden heerlijk van kan genieten, het gevoel van echt een warm en fijne plek.  Zoveel keus en inspiratie, door de bomen zie je het bos niet meer… Je hebt misschien al wat dingen geprobeerd, maar het voelt nog niet als thuis.  Maar heb je naast het gezellige, maar soms chaotische en drukke dagelijkse leven weinig tijd om hier echt mee aan de slag te gaan? En weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Studio Pleck. kan je hierbij helpen! Studio Pleck., in Hardinxveld – Giessendam, ontwerpt warme persoonlijke interieurs voor de particuliere branche.

Dit pakket is een topmatch voor jouw als je…

→ …graag een frisse blik wilt op je huidige interieur.

→ …wilt weten wat de mogelijkheden zijn in je woning.

→ …miskopen wilt voorkomen en voorbereid op pad wilt voor het juiste formaat bank, vloerkleed of eettafel

→ …wilt gaan genieten van je woning. Er voor zorgen dat je je eigen plek hebt.

Wat houdt interieurontwerp 2D in?

✓ Gratis kennismakingsgesprek, jouw wensen concreet gemaakt.

✓ Verrassende indelingen voor jouw ruimte, met verfrissende ideeën 

✓ Een moodboard die jouw woonstijl in beeld brengt

✓ Meerdere digitale 2D ontwerp indelingen die een idee geven van de juiste verhoudingen in jouw ruimte. Is een kookeiland praktischer of een hoekkeuken?

Werkwijze 2D interieurontwerp

interieur trends - studio pleck.
01. Persoonlijke ontmoeting

We starten met een persoonlijke ontmoeting op locatie, om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. We kijken samen naar wat je behoefte is, welke sfeer je graag in huis zou willen zien en we maken je wensen concreet. Hierna maak ik voor je een offerte op, gebaseerd op jouw wensen.

Kleuradvies - interieurontwerp - studio pleck.
02. 2D ontwerpfase

Na het akkoord op de offerte ga ik voor je aan de slag.

De ontwerpfase start met een moodboard. Ik zorg dat dit qua sfeer en kleur bij je wensen aansluit, het brengt jouw woonstijl en wensen mooi in beeld. Hierna maak ik verschillende digitale 2D ontwerp indelingen. Ik laat je zien hoe je de ruimte op verschillende manieren kan inrichten. Bijvoorbeeld wat is de beste keukenopstelling: past een kookeiland of is een hoekkeuken de beste oplossing? Hoe groot kan de eettafel zijn en wat is de verhouding van een (maatwerk)kast ten opzichte van de zithoek. Hieruit komen verschillende verrassende opties naar voren, opties waar je zelf niet aan hebt gedacht, worden door de digitale tekeningen voor jou in beeld gebracht.

verhuizen - verbouwing - studio pleck.
03. Eindpresentatie

Aan de hand van het plan zie je gelijk hóe de ruimte kan veranderen door een andere inrichting, een andere bank of andere opstelling van de keuken. Deze ontwerpen geven een duidelijk beeld van de verhoudingen in de ruimte. Voor de presentatie zal ik opnieuw bij je langs komen, en leg ik je uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt.

Na de presentatie is er nog één correctieronde waarbij eventuele aanpassingen nog in doorgevoerd kunnen worden. Na deze fase stuur ik het boekwerk online naar je toe en kan je aan de slag met een goed plan voor jouw interieur!

Kosten vanaf €320.– * 

* Vrijgesteld van BTW i.v.m. Kleine Ondernemers Regeling van de KVK.
Exclusief reiskosten €0,25 p/km.

Elk advies is op maat, ik maak altijd een persoonlijke offerte op.

Hoe ziet zo’n interieurontwerp eruit?

Reacties & Reviews

Lieve woorden van blije opdrachtgevers

Reacties & Reviews

Lieve woorden van blije opdrachtgevers

Q&A

Het kan zijn dat je totaal geen idee hebt van wat je wilt of hoe je zaken aanpakt voor een nieuw interieur. Als ontwerper help ik en geef ik advies bij het maken van keuzes. Daarnaast heb ik ervaring met het vak en kan ik je handige en praktische tips geven. Ik help je wensen en eisen te vertalen naar jouw woondroom. Het eindresultaat is dan ook een ontwerp dat helemaal bij je past!

Het is belangrijk om je wensen en eisen goed te weten. Vind je een inloopdouche mooi of heb je liever een groot bad? Wil je een groot kookeiland of gaat je hart toch uit naar een hoekkeuken? Je kunt zelf al kijken welke sfeer jou aanspreekt. Sla foto’s op die je tegenkomt op Instagram of Pinterest, zo krijg je duidelijk inzichtelijk wat jouw ideale sfeer is. Hou je bijvoorbeeld meer van scandinavisch, industrieel, wabi-sabi of modern? Geen zorgen als je dit niet precies weet! Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we er achter en gaan we dit samen in beeld brengen.

Ik help je bij het ontdekken van jouw woonstijl, waardoor je gelijk de goede keuzes maakt voor jouw woondroom. Keuzes maken aan de hand van een goed ontwerpplan kan veel geld en tijd schelen. Je hoeft niet meer uren door de woonwinkels te dwalen op zoek naar die ene kast, om dan weer naar huis te gaan om na te meten of het echt wel past. Je weet wat je wilt, bent beter voorbereid, en kunt bewuster op zoek. Zo voorkom je miskopen. Je interieur is getekend – in 2D of 3D – zodat je vooraf  al een goed beeld hebt van hoe jouw thuis eruit zal gaan zien.

Een interieurontwerper denkt in het totaalplaatje en zorgt ervoor dat je interieur één geheel wordt. Als interieurontwerper ben ik gespecialiseerd in mijn vak, heb ik  oog voor detail, kleur en het creëren van jouw woondroom. Een goede ontwerper is iemand die zich voortdurend inleeft in de gebruikers van een gebouw.  Het werk gaat veel verder dan het stylen van een ruimte. Je wordt geïnspireerd en ik help je met het maken van keuzes waar je zelf niet op zou komen, die als het ware buiten je comfortzone liggen, maar uiteindelijk precies zorgen voor jouw droominterieur, een plek om thuis te zijn.

Het liefst zo vroeg mogelijk! Wanneer je net een (nieuwbouw)huis hebt gekocht is het handig om in een vroeg stadium al een interieurontwerper in te schakelen. Zo kan je aan de hand van een goed plan aan de slag, en voordat je begint met alle wand- en vloerafwerkingen nog technische aanpassingen (laten) doen.

Ook als je niet te veel wilt verbouwen maar wel graag één geheel van je interieur wilt maken, is het handig om een interieurontwerper in te schakelen voordat je nieuwe meubels gaat kopen. Zo voorkom je miskopen en weet je precies wat de juiste afmetingen zijn voor je nieuwe bank, eettafel of bed.

Zeker niet! Waarschijnlijk heb je meubels of accessoires met een emotionele waarde. Door deze waardevolle meubels te combineren met nieuwe items krijgt je interieur een eigen uitstraling en komt alles nog beter tot z’n recht! De combinatie van nieuwe spullen en meubelstukken met speciale waarde voor jou brengt juist extra persoonlijkheid in je interieur.

Bij het pakket ‘interieurontwerp 3D’ krijg je een aankoopadvies waardoor je weet welke meubels er goed combineren met je eigen waardevolle meubels en accessoires. Zo weet je waar je aan toe bent en wat goede combinaties zijn. Nu weet je precies waarnaar je op zoek bent en naar welke winkels je kunt gaan!  

Je weet al wat je mooi vindt, dat is fijn! Ook als je dat niet weet is dit pakket geschikt, we gaan namelijk samen kijken naar wat jou aanspreekt en maken je wensen concreet! Als een indeling bepalen je niet helemaal lukt, als je het lastig vindt te bepalen of een rechte bank of hoekbank beter past, dan is het pakket ’interieurontwerp 2D’  geschikt voor jou! We starten met een persoonlijke ontmoeting, en we kijken samen naar wat je behoefte is en maken je woonwensen concreet. De ontwerpfase start met een moodboard dat bij je wensen aansluit en brengt jouw woonstijl in beeld. Hierbij maak ik verschillende digitale 2D ontwerp indelingen. Ik laat je zien hoe je de ruimte op verschillende manieren kan inrichten. Bijvoorbeeld wat is de beste keukenopstelling: past een kookeiland of is een hoekkeuken de beste oplossing? Hoe groot kan de eettafel zijn en wat is de verhouding van een (maatwerk)kast ten opzichte van de zithoek. Hieruit komen verrassende opties naar voren. Deze ontwerpen geven een je duidelijk beeld van de verhoudingen in de ruimte.

Jazeker! Studio Pleck heeft een voorliefde voor maatwerk meubilair. Één van de voordelen van een maatwerk meubel is dat het altijd perfect aansluit bij jouw wensen. Helemaal ontworpen voor jouw woning, geen beperking in materialen of afmetingen en helemaal naar jouw leefbehoefte, woonstijl en wens! Mijn vaste interieurbouwer heeft alle kennis om het helemaal uit te voeren zoals het is ontworpen. Ken je zelf een interieurbouwer? Dit is geen probleem!

Wat super leuk dat je een huis hebt gekocht! Wanneer je een compleet plan wil hebben past het pakket interieurontwerp 3D in combinatie met lichtadvies perfect! We gaan hier de gehele ruimte van top tot teen aanpakken! Waar moet je dan aan denken? We starten met het concreet maken van jouw woonstijl, wat vind jij eigenlijk precies mooi; dit doen we in een persoonlijk gesprek.

Door verschillende 2D ontwerpen te maken krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is in jouw ruimte en kom je tot nieuwe inzichten. We bespreken het moodboard en de ontwerpen en nadat we de juiste indeling voor jouw interieur hebben bepaald gaan we verder in 3D. Hierbij zie je wat de kleuren en materialen met de ruimte doen, en welke meubels er perfect passen bij jouw woondroom. In deze fase maken we ook een lichtplan. De verlichting in een ruimte kan het ontwerp maken of breken. Door middel van een lichtplan maak je inzichtelijk waar precies de juiste verlichting zou moeten komen. Dit lichtplan kan je doorgeven aan de elektricien zodat hij precies weet waar een aansluitpunt moet komen. Voor de presentatie kom ik bij je langs, en leg je aan de hand van het ontwerp uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en op welke manier het ontwerp het beste tot haar recht zal komen. Het ontwerp ondersteun ik met echte kleur- en materiaalstalen zodat je een fijn gevoel krijgt van de sfeer.

Naast het 3D ontwerp krijg je een aankoopadvies van de gekozen meubels en accessoires. Zo heb je overzichtelijk welke producten gebruikt zijn in het ontwerp. Ook krijg je een overzicht met de toegepaste materialen voor de vloer, wanden, deuren en ramen, en weet je precies wat ik in het ontwerp heb gebruikt.
Mijn advies is altijd om de gekozen meubels nog even te gaan testen in de winkel, je wilt natuurlijk wel een bank die mooi is én lekker zit!

Staat je vraag er niet tussen? Je kan me altijd mailen via info@studio-pleck.nl, ik kijk uit naar je bericht!

Opzoek naar een interieurontwerp in Hardinxveld en omgeving?

Enthousiast geworden om samen te werken, heb je een vraag over een dienst of wil je iets anders delen?
Neem contact op via onderstaand formulier, ik beantwoord je zo snel mogelijk.