studio

‘Een warme plek creëren om je terug te trekken uit het drukke dagelijks leven. Waar jij je fijn voelt, thuis voelt, echt jezelf kunt zijn’​

‘Een warme plek creëren om je terug te trekken uit het drukke dagelijks leven. Waar jij je fijn voelt, thuis voelt, echt jezelf kunt zijn’​

Voor wie is dit advies?

Je wilt graag dat je huis een warme plek is waar je samen met je gezin tot samen kan komen. Er is zoveel inspiratie online te vinden, maar zie je daardoor door de bomen het bos niet meer? De keuze wordt steeds groter, en miskopen liggen sneller op de loer. Een net te grote bank, net te kleine eettafel of toch een ronde eettafel? Ik kan je hierbij helpen.

Dit advies is wat voor jouw als je….

→ …een ontwerp waarna je weet welke bank, tafel en kasten er voor zorgen voor het complete plaatje.

→ …een nieuwe blik op je interieur, met frisse ideeën

→ …miskopen wilt voorkomen en graag alles wilt aanpakken

→ …elke dag thuis komt met het gevoel dat het nog niet je eigen plek is maar niet weet hoe je dat moet creeëren. 

Wat houdt interieurontwerp 3D in?

✓ Persoonlijke ontmoeting om jouw wensen concreet gemaakt.

✓ Verrassende ideeën en inspiratie voor jouw woondroom

✓ Een moodboard

✓ Meerdere digitale 2D ontwerp indelingen die een idee geven van de mogelijkheden in jouw woning

✓ 3D tekening met aanzichten en perspectieven van de ruimte

✓ Bij maatwerk meubelen, tekeningen voor de interieurbouwer

✓ Aankoopadvies voor meubilair en accessoires

✓ Overzicht van de materialen en kleuren

✓ Overzicht van details zoals welke deuren, deurgrepen en plinten

*Optioneel lichtplan & lampen advies

Wat houdt interieurontwerp 3D in?

✓ Persoonlijke ontmoeting om jouw wensen concreet gemaakt.

✓ Verrassende ideeën en inspiratie voor jouw woondroom

✓ Een moodboard

✓ Meerdere digitale 2D ontwerp indelingen die een idee geven van de mogelijkheden in jouw woning

✓ 3D tekening met aanzichten en perspectieven van de ruimte

✓ Bij maatwerk meubelen, tekeningen voor de interieurbouwer

✓ Aankoopadvies voor meubilair en accessoires

✓ Overzicht van de materialen en kleuren

✓ Overzicht van details zoals welke deuren, deurgrepen en plinten

*Optioneel lichtplan & lampen advies

Werkwijze 3D

interieur trends - studio pleck.

01. Persoonlijke ontmoeting

We starten met een persoonlijke ontmoeting op locatie, om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. We kijken samen naar wat je behoefte is, welke sfeer je graag in huis zou willen zien en we maken je wensen concreet.

Ben je toe aan een nieuwe badkamer, eindelijk die oude tegeltjes eraf, een inloopdouche en een fijn ligbad? Of mag de slaapkamer wel een opfrisser krijgen en wil je niet alleen een nieuw bed maar ook meer kastruimte? Bij het 2D interieurontwerp heb je aan het einde van het proces een goed beeld of bijvoorbeeld die inloopdouche wel het meest praktisch is en wat dan de ideale opstelling van de badkamer zou zijn.

Kleuradvies - interieurontwerp - studio pleck.

02. 2D ontwerpfase

De ontwerpfase start met een moodboard dat bij je wensen aansluit en jouw woonstijl in beeld brengt. Hierbij maak ik verschillende digitale 2D ontwerp indelingen. Ik laat je zien hoe je de ruimte op verschillende manieren kan inrichten. Bijvoorbeeld wat is de beste keukenopstelling: past een kookeiland of is een hoekkeuken de beste oplossing? 

Hieruit komen verrassende opties naar voren. Deze ontwerpen geven een duidelijk beeld van de verhoudingen in de ruimte.Voor de presentatie kom ik opnieuw langs en leg ik je het ontwerp voor en vertel je waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt.

Interieurontwerp-Gorinchem-keuken-3Drender

03. 3D ontwerpfase

Na de eerste presentatie van het 2D ontwerp, ga ik het door jou gekozen ontwerp verder in 3D uitwerken, eventuele aanpassingen worden hierin meegenomen. Bij deze fase krijg je een goed beeld van de hoogte-verhoudingen in de ruimte, en van de materialen en kleuren. Voor de eindpresentatie kom ik weer bij je langs, en leg je aan de hand van het ontwerp uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en op welke manier het ontwerp het beste tot haar recht zal komen. Door middel van aanzichten en perspectieven krijg je een goed gevoel van de ruimte. Ontwerpen van eventueel maatwerkmeubilair kunnen ook gebruikt worden voor de meubelmaker. Het ontwerp ondersteun ik met echte kleur- en materiaalstalen zodat je een fijn gevoel krijgt van de sfeer. Deze krijg je aan het einde van het traject gebundeld in een box mee zodat je altijd nog even kan teruggrijpen op de samples.

Optioneel is het maken van een lichtplan. Tijdens de ontwerpfase wordt natuurlijk wel rekening gehouden met verlichting, maar met het maken van het lichtplan gaan we hier dieper op in. Vooral geschikt voor grotere verbouwingen of nieuwbouwhuizen waarbij de lichtpunten nog niet vast staan.
 Het lichtplan is dan handig voor een elektricien zodat hij weet waar de elektriciteitspunten moeten komen. Aan de hand van een overzicht weet jij straks precies welke lampen de kersen op de taart zijn in jouw interieur ontwerp

verhuizen - verbouwing - studio pleck.
04. eindpresentatie

Naast het 3D ontwerp krijg je een zogenaamde ‘aankoopadvies’ van de gekozen meubels en accessoires. Je hebt een duidelijk overzicht van de producten die gebruikt zijn in het ontwerp. Ook krijg je een lijst met de toegepaste materialen voor de vloer, wanden, deuren en ramen, zo weet je precies wat ik in het ontwerp heb gebruikt.
Mijn advies is altijd om de gekozen meubels nog even te gaan testen in de winkel, je wilt natuurlijk wel een bank die mooi is én lekker zit! Voor de presentatie zal ik opnieuw bij je langs komen, en leg ik je uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Voor de presentatie zal ik opnieuw bij je langs komen, en leg ik je uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt.

Kosten vanaf €1300.– *

* Vrijgesteld van BTW i.v.m. Kleine Ondernemers Regeling van de KVK.
Exclusief reiskosten €0,25 p/km.

Elk advies is op maat, ik maak altijd een persoonlijke offerte op.

Reacties & Reviews

Lieve woorden van blije opdrachtgevers

Reacties & Reviews

Lieve woorden van blije opdrachtgevers

Q&A

Het kan zijn dat je totaal geen idee hebt van wat je wilt of hoe je zaken aanpakt voor een nieuw interieur. Als ontwerper help ik en geef ik advies bij het maken van keuzes. Daarnaast heb ik ervaring met het vak en kan ik je handige en praktische tips geven. Ik help je wensen en eisen te vertalen naar jouw woondroom. Het eindresultaat is dan ook een ontwerp dat helemaal bij je past!

Het is belangrijk om je wensen en eisen goed te weten. Vind je een inloopdouche mooi of heb je liever een groot bad? Wil je een groot kookeiland of gaat je hart toch uit naar een hoekkeuken? Je kunt zelf al kijken welke sfeer jou aanspreekt. Sla foto’s op die je tegenkomt op Instagram of Pinterest, zo krijg je duidelijk inzichtelijk wat jouw ideale sfeer is. Hou je bijvoorbeeld meer van scandinavisch, industrieel, wabi-sabi of modern? Geen zorgen als je dit niet precies weet! Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we er achter en gaan we dit samen in beeld brengen.

Ik help je bij het ontdekken van jouw woonstijl, waardoor je gelijk de goede keuzes maakt voor jouw woondroom. Keuzes maken aan de hand van een goed ontwerpplan kan veel geld en tijd schelen. Je hoeft niet meer uren door de woonwinkels te dwalen op zoek naar die ene kast, om dan weer naar huis te gaan om na te meten of het echt wel past. Je weet wat je wilt, bent beter voorbereid, en kunt bewuster op zoek. Zo voorkom je miskopen. Je interieur is getekend – in 2D of 3D – zodat je vooraf  al een goed beeld hebt van hoe jouw thuis eruit zal gaan zien.

Een interieurontwerper denkt in het totaalplaatje en zorgt ervoor dat je interieur één geheel wordt. Als interieurontwerper ben ik gespecialiseerd in mijn vak, heb ik  oog voor detail, kleur en het creëren van jouw woondroom. Een goede ontwerper is iemand die zich voortdurend inleeft in de gebruikers van een gebouw.  Het werk gaat veel verder dan het stylen van een ruimte. Je wordt geïnspireerd en ik help je met het maken van keuzes waar je zelf niet op zou komen, die als het ware buiten je comfortzone liggen, maar uiteindelijk precies zorgen voor jouw droominterieur, een plek om thuis te zijn.

Het liefst zo vroeg mogelijk! Wanneer je net een (nieuwbouw)huis hebt gekocht is het handig om in een vroeg stadium al een interieurontwerper in te schakelen. Zo kan je aan de hand van een goed plan aan de slag, en voordat je begint met alle wand- en vloerafwerkingen nog technische aanpassingen (laten) doen.

Ook als je niet te veel wilt verbouwen maar wel graag één geheel van je interieur wilt maken, is het handig om een interieurontwerper in te schakelen voordat je nieuwe meubels gaat kopen. Zo voorkom je miskopen en weet je precies wat de juiste afmetingen zijn voor je nieuwe bank, eettafel of bed.

Zeker niet! Waarschijnlijk heb je meubels of accessoires met een emotionele waarde. Door deze waardevolle meubels te combineren met nieuwe items krijgt je interieur een eigen uitstraling en komt alles nog beter tot z’n recht! De combinatie van nieuwe spullen en meubelstukken met speciale waarde voor jou brengt juist extra persoonlijkheid in je interieur.

Bij de pakketten ‘interieurontwerp 3D en interieurontwerp 3D+‘ krijg je een shoppinglist waardoor je weet welke meubels er goed combineren met je eigen waardevolle meubels en accessoires. Zo weet je waar je aan toe bent en wat goede combinaties zijn. Nu weet je precies waarnaar je op zoek bent en naar welke winkels je kunt gaan!  

Je weet al wat je mooi vindt, dat is fijn! Ook als je dat niet weet is dit pakket geschikt, we gaan namelijk samen kijken naar wat jou aanspreekt en maken je wensen concreet! Als een indeling bepalen je niet helemaal lukt, als je het lastig vindt te bepalen of een rechte bank of hoekbank beter past, dan is het pakket ’interieurontwerp 2D’  geschikt voor jou! We starten met een persoonlijke ontmoeting, en we kijken samen naar wat je behoefte is en maken je woonwensen concreet. De ontwerpfase start met een moodboard dat bij je wensen aansluit en brengt jouw woonstijl in beeld. Hierbij maak ik verschillende digitale 2D ontwerp indelingen. Ik laat je zien hoe je de ruimte op verschillende manieren kan inrichten. Bijvoorbeeld wat is de beste keukenopstelling: past een kookeiland of is een hoekkeuken de beste oplossing? Hoe groot kan de eettafel zijn en wat is de verhouding van een (maatwerk)kast ten opzichte van de zithoek. Hieruit komen verrassende opties naar voren. Deze ontwerpen geven een je duidelijk beeld van de verhoudingen in de ruimte.

Het maken van combinaties en materialen en kleuren kan heel spannend zijn. Wat als het verkeerd uitpakt en je eigenlijk niet blij bent met je nieuwe behang. Of de stof van de bank toch niet zo is als je in je hoofd had?

Wanneer je hier tegen aanloopt is het pakket ‘interieurontwerp 3D’ een goede keus. Ik help je bij het vinden van jouw woonstijl, wat vind je eigenlijk precies mooi.
Door verschillende 2D ontwerpen te maken krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is in jouw ruimte en kom je tot nieuwe inzichten. Nadat we de juiste indeling voor jouw interieur hebben bepaald gaan we verder in 3D. Hierbij zie je wat de kleuren en materialen met de ruimte doen, en welke meubels er perfect passen bij jouw woondroom. Je krijgt van te voren een indicatie van hoe je ruimte eruit gaat zien en hoeft niet meer bang te zijn voor een behang dat alsnog verkeerd uitpakt op die ene muur.

Voor de eindpresentatie kom ik bij je langs, en leg je aan de hand van het ontwerp uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en op welke manier het ontwerp het beste tot haar recht zal komen. Het ontwerp ondersteun ik met echte kleur- en materiaalstalen zodat je een fijn gevoel krijgt van de sfeer.
Je krijgt ook een kleuren- en materialenoverzicht, zo heb je een duidelijk beeld van wat er is toegepast in het ontwerp. Aan de hand van een shoppingslist weet je precies in welke winkels je de meubels  kan zien en waar je kunt ‘proefzitten’ zodat je zeker weet dat je nieuwe bank en stoelen ook echt lekker zitten!

Wat super leuk dat je een huis hebt gekocht! Wanneer je een compleet plan wil hebben past het pakket ‘interieurontwerp 3D + lichtadvies’ perfect! We gaan hier de gehele ruimte van top tot teen aanpakken!  Waar moet je dan aan denken? We starten met het concreet maken van jouw woonstijl, wat vind jij eigenlijk precies mooi; dit doen we in een persoonlijk gesprek.

Door verschillende 2D ontwerpen te maken krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is in jouw ruimte en kom je tot nieuwe inzichten. We bespreken het moodboard en de ontwerpen en nadat we de juiste indeling voor jouw interieur hebben bepaald gaan we verder in 3D. Hierbij zie je wat de kleuren en materialen met de ruimte doen, en welke meubels er perfect passen bij jouw woondroom. In deze fase maken we ook een lichtplan. De verlichting in een ruimte kan het ontwerp maken of breken. Door middel van een lichtplan maak je inzichtelijk waar precies de juiste verlichting zou moeten komen. Dit lichtplan kan je doorgeven aan de elektricien zodat hij precies weet waar een aansluitpunt moet komen. Voor de presentatie kom ik bij je langs, en leg je aan de hand van het ontwerp uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en op welke manier het ontwerp het beste tot haar recht zal komen. Het ontwerp ondersteun ik met echte kleur- en materiaalstalen zodat je een fijn gevoel krijgt van de sfeer.

Naast het 3D ontwerp krijg je een shoppinglist van de gekozen meubels en accessoires. Zo heb je overzichtelijk welke producten gebruikt zijn in het ontwerp. Ook krijg je een lijst met de toegepaste materialen voor de vloer, wanden, deuren en ramen, en weet je precies wat ik in het ontwerp heb gebruikt.
Mijn advies is altijd om de gekozen meubels nog even te gaan testen in de winkel, je wilt natuurlijk wel een bank die mooi is én lekker zit!

Staat je vraag er niet tussen? Je kan me altijd mailen via info@studio-pleck.nl, ik kijk uit naar je bericht!

Samen jouw woondroom creëren?

Enthousiast geworden om samen te werken, heb je een vraag over een dienst of wil je iets anders delen?
Neem contact op via onderstaand formulier, ik beantwoord je zo snel mogelijk.