Studio Pleck Interieurontwerp - interieuradvies - interstyling - interieurarchitectuur

Utrecht – juni 2023

Interieurontwerp, nieuwbouwwoning Utrecht

Het jonge gezin, bestaande uit ouders en een pasgeboren kindje, heeft een voorkeur voor een licht  interieur met een fijne kleurschakering. Ondanks dat ze niet echt fan zijn van de kleur grijs, hebben ze toch voor deze kleur gekozen voor de keuken en badkamer (voordat Studio Pleck. werd ingeschakeld), een veilige keus dachten ze… maar hoe nu verder?

Het gezin heeft Studio Pleck ingeschakeld om een volledig ontwerp te maken voor hun nieuwbouwwoning. Dit ontwerp omvat de woonkamer, en kleine extraatjes aan de keuken, de hal en trap, kinderkamer, masterbedroom en het kantoor op de tweede verdieping. Ook het balkon is onderdeel van het ontwerp, waarbij we hebben gekeken naar een indeling en het betrekken van natuur om hier een fijne sfeer te creëren.

Het doel van het ontwerp is om het interieur aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren van het gezin, met behoud van de gewenste witte basis. Het is belangrijk om kleurelementen toe te voegen die de ruimtes levendiger maken zonder te overheersen, en om ervoor te zorgen dat de gekozen kleuren de gewenste sfeer in elke kamer versterken. Indeling, kleuren en materialen, verlichting: het complete plaatje is gemaakt voor dit fantastische gezin!