studio

Maatwerk kast ontwerp

INTERIEURONTWERP 3D

GORINCHEM  – NEDERLAND           
DECEMBER 2021

Dit leuke gezin vond het tijd om de oude kast en speelhoek in te ruilen voor een mooie maatwerk oplossing om het geheel rustiger te maken en de hoek ook meer te betrekken bij de woonkamer.

De opdrachtgevers zijn over het algemeen blij met de indeling van hun interieur. Ze zouden alleen graag wat meer verbinding zien. Een grote wens was een elektrische haard, maar waar in de ruimte was echter nog de vraag.  

De basis bestaat uit een donkere stenen vloer, en warme tinten op de wand. De basis is rustig, met twee rode Leolux Pallone fauteuils als eye-catcher. De verbinding in het zitgedeelte heb ik gemaakt door een groter vloerkleed te adviseren. Hierdoor worden de fauteuils meer betrokken bij de zithoek. Tijdens de presentatie zijn er meerdere oplossingen voorgesteld. De opdrachtgevers hebben ervoor gekozen om het tv-meubel aan de lange wand te verlengen, hierin wordt de haard verwerkt. Door het verticale element bij de horizontale kasten wordt de lange wand doorbroken.   
Op de korte wand komt een grote maatkast, gemaakt van een houtsoort passend bij de houten elementen zoals de eettafel.

Tot slot hebben we nog akoestische gordijnen geadviseerd, in combinatie met het grote vloerkleed zal dit een goed effect hebben op de akoestiek

Interieurontwerp 3D

→ moodboard
→ indelingsontwerpen 2D
→ 3D ontwerp
→ kleuren en materialen voorstel
→ detail tekeningen van maatwerk meubilair, door middel van aanzichten.

 

Heb je een nieuw huis gekocht en wil je graag met een goed plan starten?
Of wil je op je huidige interieur een frisse blik?